Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Wil jij graag een vaste vriendin aan je zijde? 

  Maar: 
  • Worden vrouwen tot nu toe liever platonische maatjes met je?
  • Wil het niet lukken met flirten?
  • Je hebt al van alles geprobeerd, zoals dating sites, maar niks werkt

  Een relatie is niet niet in één dagje geregeld. Je kunt het nergens kopen, of simpelweg van een datingsite af plukken. Je weet niet waar te beginnen en vrouwen zien jou zelden staan. 

  Dat komt doordat je de juiste tools nog niet hebt, om contact te maken en op te bouwen met de vrouwen die jij leuk vindt. Ik ga je tijdens deze workshop de onmisbare basis geven om dit te kunnen bereiken.

  Je bent er helemaal klaar mee. Altijd maar "Laten we gewoon vrienden zijn". Niemand om de intimiteit mee te delen, zowel lichamelijk als emotioneel, die je zo hard nodig hebt. Geen vrouw die jou echt hoort en ziet, voor de geweldige man die je bent. Niemand om bij thuis te komen, je innig omhelst en zegt: "Lief, hoe was je dag?"


  Natuurlijk is dat klote! Maar je kan je hele leven in je eentje blijven doorploeteren hiermee, waardoor je krijgt wat je altijd kreeg. 

  Of je kan deze workshop volgen, waar je leert:
  • Hoe effectief en speels te flirten
  • Waar je de ideale vrouwen vindt, die jou ook zien staan
  • Hoe je nooit meer in de friend zone hoeft te komen
  • Hoe je over de universele angst voor afwijzing heen komt
  • Hoe je er voor zorgt dat leuke vrouwen jou gaan najagen, in plaats van andersom
  • Hoe je in drie maanden tijd je droompartner kunt vinden, ook al heb je nog nooit eerder een relatie gehad 

  Deze training is eenmalig en interactief. Tijdens het webinar is er ruimte voor je vragen die ik live zal beantwoorden. Er zal geen replay beschikbaar zijn achteraf. Dus reserveer deze avond in je agenda en zorg dat je er ook echt bij bent. Schrijf je nu in voor dit webinar en vind de vrouw van je dromen.

  Mijn klanten halen prachtige resultaten in de liefde:
  Met trots kan ik zeggen dat mijn methode gewoon effect heeft voor de mannen met wie ik werk. 

  H. vond drie weken na de cursus zijn allereerste vriendin. Nu geeft hij als ervaringsexpert zijn eigen cursussen in intimiteit, dating, schaamte en verlangen.

  J. kwam als maagd bij me aankloppen, en kreeg drie in drie maanden tijd voor het eerst in zijn leven een spannend en druk liefdesleven, een compleet nieuwe vriendenkring en zijn eerste vriendin. 

  A. heeft door zijn toegenomen zelfvertrouwen de juiste beslissingen in de liefde kunnen maken, waardoor hij alweer twee jaar samen is met zijn huidige vriendin.

  Presentatie door
  Klazien Schaap


  Hi! Ik ben Klazien, psycholoog en gespecialiseerd in liefde en dating sinds 2004. 

  Ik ben altijd al een enorme dating geek geweest. Ik wil er alles over weten, maar ik doe het ook graag in de praktijk. En ik ben er best goed in. Ik gun iedereen de overvloed aan liefde in zijn leven zoals ik die zelf dagelijks ervaar. Daarom heb ik van mijn grootste hobby mijn werk gemaakt. 

  Ik help mannen (die een beetje nerdy zijn, net zoals ik) het beste uit zichzelf te halen om de vrouwen die zij leuk vinden te vinden en te veroveren, zonder dat ze hun ziel hoeven te verkopen met pick-up trucjes. 

  Diep contact maken met leuke vrouwen werkt namelijk het beste als je het doet vanuit je hart. Niet vanuit je ego.

  Meer informatie kun je vinden op ​http://lovehacks.nl/

  Deel dit webinar
  Powered by WebinarGeek