Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Wil jij flirten leren van de besten?

Raak jij wel eens helemaal van de kaart als je een intimiderend fantastische vrouw ziet? Je durft er niet op af, laat staan dat je weet wat je tegen haar moet zeggen. Way out of your league! Zegt meteen een stemmetje in je hoofd.

Ik dacht het niet ;)

Wat nou als er een toverdrank zou zijn, zodat je precies zou weten wat je zou moeten doen om juist haar voor je te laten vallen? 

Zou je die drank nemen? Natuurlijk zou je dat doen! Er is helaas nog geen toverdrank, maar wel the next best thing: ze kan het je nu gewoon zelf vertellen. 

In mijn grote sociale netwerk stikt het van de ongelooflijk aantrekkelijke, slimme, schattige, geeky en drop-dead-sexy vrouwen. Van die vrouwen die eigenlijk veel te leuk zijn voor deze wereld en over sjans nooit hebben te klagen. 

Wat deed hun vallen voor de mannen in hun leven?
Ik heb 25 concrete flirt tips voor je verzameld uit interviews met de leukste, slimste en meest sexy vrouwen uit mijn netwerk. Ze delen welke move bij hun de doorslag maakte, waardoor ze als een blok vielen voor de mannen in hun leven. 

Wat je gaat leren in deze training:
  • Wat vrouwen echt willen
  • Hoe verschillend leuke vrouwen reageren op verschillende soorten avances
  • Copy-paste succesvolle flirttechnieken van de besten
  • Vergroot je arsenaal van succesvolle moves

Wat anderen zeggen over mijn trainingen:

“Klazien is echt. Ze legt het niet alleen uit, maar leeft het." - S.

Tussen alle datingcoaches biedt Klazien een uniek perspectief, namelijk dat van de vrouw zelf! Zij is een erg goede dating coach die mij waardevolle inzichten heeft gegeven in hoe ik mijn datingskills kan verbeteren.” - J

"Klazien, 
Whatever I am, you made me... ;)" - J

"Als man heb ik mij jaren lang alleen gevoeld in mijn reis om beter met vrouwen te worden maar Klazien snapt wat ons mannen bezig houdt en neemt ons mee in onze reis om te worden wie we voorbestemd waren te worden: liefdevol in verbinding met onszelf en met anderen." - M.

Presentatie door
Klazien Schaap

Ik ben Klazien, psycholoog en gespecialiseerd in liefde en dating sinds 2004. 

Ik ben altijd al een enorme dating geek geweest. Ik wil er alles over weten, maar ik doe het ook graag in de praktijk. En ik ben er best goed in. Ik gun iedereen de overvloed aan liefde in zijn leven zoals ik die zelf dagelijks ervaar. Daarom heb ik van mijn grootste hobby mijn werk gemaakt. 

Ik help mannen het beste uit zichzelf te halen om de vrouwen die zij leuk vinden te vinden en te veroveren, zonder dat ze hun ziel hoeven te verkopen met pick-up trucjes. 

Diep contact maken met leuke vrouwen werkt namelijk het beste als je het doet vanuit je hart. Niet vanuit je ego.

Meer informatie kun je vinden op ​http://lovehacks.nl/

Deel dit webinar
Powered by WebinarGeek